Niemand weet meer over graderen van patronen in Izegem dan Çava!. Deze schoenenspecialist heeft reeds meer dan 30 jaar ervaring en levert steeds kwalitatief werk af. De schoenen zijn zo gegeerd, dat ze regelmatig voor een modeshow gebruikt worden.

Uitwerking van standaardpatronen

Çava! uit Izegem is gespecialiseerd in het ontwerpen en modelleren van schoenen. Om een proefmodel snel en efficiënt uit te werken tot verschillende schoenmaten, zorgen zij voor het graderen van de patronen. Dat wil zeggen dat de ontwerpers van Çava! de uitgetekende standaardpatronen vergroten en verkleinen, en op die manier een collectie in verschillende maten creëren.

Aandacht voor orthopedie en esthetiek

Bij Çava! staan zowel het esthetische aspect als de orthopedische factor van iedere schoen centraal. Bij het modelleren en ontwerpen vormt Çava! aan de hand van diverse leesten een gevarieerd aanbod. Zo kan iedereen bij Çava! terecht voor mooie, comfortabele en orthopedisch verantwoorde schoenen.

Neem contact op

Geïnteresseerd in deze schoenen, maar geen tijd om naar Izegem af te zakken? Vanaf nu kunt u ook online schoenen kopen in de webshop! Voor al uw verdere vragen en suggesties kunt u contact opnemen met Çava!