Bent u op zoek naar een schoen ontwerper in Izegem? Dan is Çava! net diegene waarnaar u op zoek bent! Zij ontwerpen en modelleren schoenen op zeer uiteenlopende manieren en hebben hier reeds meer dan 30 jaar ervaring mee.

Modellen in verschillende stijlen

Voor het ontwerpen van schoenen doet Çava! een beroep op meerdere, verschillende designstijlen. Een comfortabele en stevige schoen die er goed uitziet, dat is het uitgangspunt! Bovendien biedt Çava! ook opleidingen aan voor schoenenontwerpers. Aspiranten kunnen zich steeds via Syntra inschrijven om deze interessante lessen te volgen.

Aandacht voor het orthopedische aspect

Bij het modelleren en ontwerpen van de schoen houdt Çava! ook steeds rekening met het orthopedische aspect. Zo heeft de schoenontwerper er niet alleen aandacht voor dat de schoenen comfortabel zitten, maar zullen de ontworpen schoenen u ook steeds ondersteunen tijdens lange werk- of wandeldagen dankzij de orthopedische schachten.

Neem contact op

Wenst u meer informatie over deze schoenen? Neem dan contact op met schoenmaker Çava! uit Izegem. U wordt dan met plezier verder geholpen. Ook kunt u online producten kopen in de webshop.