Hebt u schoenen nodig met orthopedische schachten? In Izegem is Çava! daarvoor de uitgelezen schoenenspecialist. Bij het modelleren en ontwerpen van hun schoenen staat dit aspect steeds centraal. Ondertussen kunnen zij reeds meer dan 30 jaar ervaring in deze sector voorleggen.

Orthopedisch aspect van de schoenen

Bij Çava! staat het orthopedische aspect van de schoenen steeds centraal. Bij het modelleren en ontwerpen van de schoenen komen steeds verschillende patronen kijken. Maar steeds is het belangrijk dat de schoenen stevig zijn en dat u er hele dagen op kunt werken of wandelen. Uw schoenen moeten u immers voldoende steun geven!

Esthetische aspect

Maar schoenen van Çava! moeten zowel op vlak van orthopedie als van esthetiek voldoen aan enkele hoge eisen. Pas zodra hieraan voldaan is, worden de modellen verder afgewerkt met nauwgezet stikwerk. Ook de schachten worden samen gestikt. Zo levert Çava! telkens een verzorgd en afgewerkt product af.

Neem contact op

Hebt u interesse in deze orthopedisch verantwoorde schoenen? Neem dan zeker contact op met Çava! indien u nog verdere vragen hebt. Het professionele personeel helpt u dan met plezier verder. Online schoenen kopen kunt u ook doen in de webshop. Zo hoeft u niet helemaal naar Izegem te komen.